Google Benim İşletmem Maps Harita Kaydınızı Yaptırdınız mı?

Google Benim İşletmem Maps Harita Kaydınızı Yaptırdınız mı?

Google Kurumsal Kaydınızı Yaptırdınızmı?

Google Benim işletmem kaydıyla Google Rehber, Google Haritalar,Google Earth, Navigasyon Cihazları ve Akıllı telefonlarla sizi daha ulaşılır kolay bulunur hale getirelim. Üstelik 300 TL. 500 TL ye ise Hem Google hem Yandex Harita hemde iphone harita kaydınızı yapalım.

İşletmenizi Google Haritalar, Google Earth ve Google Rehber'e ekleyelim. Google servislerinde yer alarak işletmenizi görünür kılın. Google yer servisleri kaydınız ile Türkiye'nin en sık kullanılan arama motoru Google arama sonuçlarında web siteniz daha avantajlı bir konuma yükselsin.

Google Harita Maps Kayıt 1 sefere mahsus 300 TL

Google Rehber Kaydı

     Google arama sonuçlarında avantajlı bir konuma yükselin. Google Rehber sayfanıza 10 adet fotoğraf ve 5 adet video ekleyebilirsiniz. Web siteniz olsun olmasın; işletmenizin tanıtım yazısını ve ürünlerinizi sergileyebilirsiniz.

Google Maps(Haritalar) Kaydı

     İşletmenizi arayan kişiler size Google Maps sayesinde daha rahat ulaşsın. Google arama sonuçlarında Google Maps kayıtları olan işletmeleri ilk sıralarda sunmaktadır.

Google Earth Kaydı

     Google Earth kullanan kullanıcılara işletmenizi tanıtın. Google Earth kaydınız sayesinde işletmeniz bulunur ve görünür olsun.

Navigasyon Cihazlarına Kayıt

     İşletmenizi en sık kullanılan navigasyon cihazlarına kayıt edelim.

Akıllı Telefonlar (iPhone, Lg, Samsung, Nokia, Blackberry v.b.)

     İşletmenize ulaşmak isteyen kişilere rahatlık sağlayın. Akıllı telefonların haritalarına işletmenizi kayıt edelim.