Google'da İlk Sıralarda Çıkmak - Türkiye Resmi Google Partner Şirketi

Google Ads Reklamlarıyla Veya SEO (Search Engine Optimization) Tekniği ile İlk Sıralara Çıkabilirsiniz.

SEO Nedir ?
SEO, "arama motoru optimizasyonu" veya "arama motoru optimize edicisi" için kullanılan bir kısaltmadır. Bir SEO ile çalışma kararı, sitenizi geliştirebilecek ve size zaman kazandırabilecek büyük bir karardır. Basitçe ifade etmek gerekirse SEO; Google arama sonuçlarında web sitenizi, işinize katkı sağlayacak istediğiniz bir anahtar kelimede 1. sayfada çıkarmak için yapılan çalışmalardır. www.google.com.tr 'ye toz emaye kabini yazıldığında www.guvencelik.net firmasının ilk sırada çıkmasını örnek olarak verebiliriz. konut yerden ısıtma yazdığımızda www.hakenerji.com.tr nin ilk sırada çıkmasını örnek olarak verebiliriz.


Google Ads Nedir ?
Google’ın arama sonuçlarında, iş ortağı sitelerde veya Youtube’da reklamlarınızı göstermenizi sağlayan bir online pazarlama aracıdır. Google reklamları, internet reklam ekosisteminde en fazla bütçenin kullanıldığı kanaldır. Google, reklam bütçeniz konusunda sizi tamamen özgür bırakıyor. Aylık bütçeniz binlerce TL olabileceği gibi bir kaç yüz TL’de olabilir. Google arama ağında sadece reklamlarınıza tıklayan kullanıcılar için maliyetlendirilirsiniz. Reklamlarınızın gösterilir ancak tıklanmazsa hiçbir şekilde maliyet oluşmayacaktır.


Fiyat ve Detaylar İçin İletişime Geçiniz 0216 706 60 88


Fırsatlar Hep Vardır. Özellikle Zor Dönemlerde. Kimileri görür , kimileri göremez. Kimileri de kendi fırsatını kendi oluşturur. Krizi fırsata çevirmenin en kısa yolunun müşterileri için gerçek fırsatlar oluşturmak olduğuna inanan bir ajansla çalışmak isterseniz biz buradayız.

İlk Fırsatta Arayın 0216 706 60 88

Her Zaman Bir Yolu Vardır