Instagram Threads Nedir, Nasıl Kullanılır? Instagram Threads İndirme Linki

Instagram Threads 

Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'da geçtiğimiz gün kullanıcılara günlük Tweet görüntüleme sınırı gelmesinin ardından, Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu Meta şirketi krizi fırsata çevirmek için bir adım atmıştı. Instagram'ı satın aldığından beri diğer rakip uygulamalara benzer içerikleri entegre eden Mark'ın bir sonraki hamlesi Twitter'a rakip olabileceğini düşündüğü 'Threads'i kurmak oldu.

Threads şu an için Instagram'ın bir alt uygulaması gibi hizmet veriyor. Öyle ki, Threads'ın henüz kendisine ait bir gizlilik politikası sayfası bile bulunmuyor. Sistemdeki tüm alt sayfalar Instagram üzerinden erişim sağlıyor.

Threads'ın işleyişi ise şu anlık Twitter ile yüksek oranda benzerlik gösteriyor.

Instagram Threads Profili Nasıl Açılır ?

Uygulamayı indirip açmanızın ardından altta sizler için 'Instagram ile giriş yap' butonu çıkacak. Bu butona tıklamanızın ardından isteğinize bağlı olarak tüm bilgilerinizi Instagram profilinizden çekebilir ya da elinizle doldurabilirsiniz. Profil oluşturma işlemi sonrasında Instagram takipçilerinizi takip edebilme şansınız bulunuyor. İsterseniz bu aşamayı atlama imkanınız da mevcut.