Google Ads ile işinizi büyütelim. 2500 TL harcayın, 2500 TL reklam kredisi kazanın.

Google Arama ve Haritalar'da sizinkine benzer işletmeleri arayan müşterilerin karşısına çıkın. Sadece web sitenize yönlendiren tıklamalar veya işletmenize yapılan telefon aramaları için ödeme yapın.

Kullanıcılar ne yapacaklarını, nereye gideceklerini ve ne satın alacaklarını Google'da arar. Reklamınız, kullanıcıların sizinkine benzer ürün veya hizmetleri aradığı sırada Google'da gösterilebiliriz.

İster masaüstü bilgisayarlarını isterlerse mobil cihazlarını kullanıyor olsunlar, doğru zamanlanmış bir reklam kullanıcıları değerli müşterilere dönüştürebiliriz.

Google Ads ile reklam bütçenizin kontrolü sizin elinizde. Aylık bütçe sınırı belirlediğinizde Google Ads'in bu sınırı aşmayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca, harcamanızı dilediğiniz zaman duraklatabiliriz ve düzenleyebiliriz.

Google Ads'i kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak için, 2500 TL harcadığınızda size ücretsiz reklam kredisi olarak 2500 TL de biz vereceğiz. Google Ads ile çevrimiçi müşterilere ulaşın. 2500 TL reklam kredisi ile hemen başlayın.